En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Bunun önlemini bile montaj esnasında yangın firması, yararlanma sırasında ise binadan mesul zevat almalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en müsait hediye politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının sıkı yoğunya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi kondisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya doğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlamlıklı çkızılışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Hep Binaları: Amme binaları, genellikle toplanmış olarak insanoğluın bulunmuş olduğu ve ivedili vaziyet tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, amme binalarında yangın merdiveni zorunluluğu daha kesifı bir şekilde uygulanır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şayeste görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler boşluk önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle akıllıca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdivenleri, yangın simultane insanların hızlı ve güvenli bir şekilde binadan çıkmasını katkısızlayarak dirilik kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları rabıtalı olarak strüktürlmalıdır. Kapının insicamlı çhileışmasını tedarik etmek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden üstelikşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Yer kattaki dükkân ve benzeri yerlerde koca nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en Yangın Merdiveni Kapısı uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına bir çıkış ehliyetli onaylama edilir.

Sertifikasız yangın bapları da amelî maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir alternatif sunar.

Antrparantez geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet işlemlemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 aksiyonlevi[değmedarımaişettir

Report this wiki page